Win een klaspakket voor uw leerlingen! Iedere maand maakt u kans om een pakket te winnen. U kunt zo vaak u wilt deelnemen aan de wedstrijd, zodat u de set stenen en de software met veel leerlingen kunt uitproberen. Hoe meer verhalen u indient, des te meer kans u heeft om het pakket te winnen!

Hoe kunt u meedoen?

1. Laat uw leerlingen een verhaal creëren en in drie scènes opbouwen met behulp van de gratis StoryStarter-voorbeeldset. Een voorbeeld van een verhaal kunt u hier vinden.


2. Neem foto’s van uw verhaal.
Zorg dat uw leerlingen zelf niet op de foto’s staan.


3. Maak een visuele versie van uw verhaal met behulp van de testversie van de StoryVisualizer-software. Maak daarna een schermafdruk of neem een foto van uw verhaal…

Let op: De testsoftware werkt op dezelfde manier als de volledige versie. U kunt er alleen niets in afdrukken of opslaan. Daarom is het voor de wedstrijd nodig dat u een foto of schermafdruk maakt en deze uploadt. U kunt ook meerdere foto’s en schermafdrukken maken en deze achter elkaar of als pdf versturen. 

Een schermafdruk maakt u als volgt: Windows Apple Mac

Maak een nieuw Word/Pages-document aan en plak de foto in uw document. Druk op “Plakken” en nogmaals op “Plakken” links bovenaan uw menubalk, of. Druk op de rechtermuisknop en druk op “Plakken”.


4. Sla het document op uw computer op

Geef uw document met foto’s een naam, als volgt:

School_ Naam van Verhaal_Nummer van Document

Voorbeeld:

HemmingwaySchool_Theprincesslastkiss_1


5. Upload uw foto(‘s), schermafdruk(ken) of PDF in het formulier en stuur in voor de wedstrijd

Succes!